Door onze flexibele opstelling, onze heldere manier van werken en ons uitgebreide netwerk van vakmensen met wie we samenwerken is Bruil vastGoedonderhoud een graag geziene partner voor gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen en Verenigingen van Eigenaren.

Wat ons kenmerkt is onze no-nonsense mentaliteit. We maken heldere afspraken met onze opdrachtgevers, komen die ook na en dat alles tegen een goed en eerlijk tarief. Door onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner voor diverse grote opdrachtgevers. Daarnaast werken we altijd met de nieuwste materialen en technieken om ons werk zo efficiënt, maar ook zo goed mogelijk af te ronden. En dat is dan weer prettig voor wat betreft uw kostenplaatje en ons werkplezier. Zo snijdt het mes aan twee kanten: Uw objecten staan er keurig en representatief bij en wij kunnen doorgaan met het leveren van vakwerk.

En als u een bedrijfspand over hebt genomen en in korte tijd uw eigen huisstijl ook zichtbaar aan de buitenkant wilt laten zien, is Bruil vastGoedonderhoud uw betrouwbare en snel werkende partner voor deze klus.

Voor meer informatie over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Eén van onze adviseurs komt graag naar u toe voor een gesprek. En op de sub pagina’s vertellen we graag meer over ons werk.