Over ons

Welkom bij Bruil vastGoedonderhoud

De naam Bruil vastGoedonderhoud is nieuw. Maar de naam Bruil is in Ulft al jaren verbonden aan het gelijknamige schildersbedrijf dat ruim 20 jaar onder de leiding van Gerrie heeft gewerkt. En gelukkig vindt Gerrie het nog steeds geweldig om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan uw woning of bedrijfspand.

Net als met een woning is het na twintig jaar wel eens goed om de buitenkant wat aan te passen en te verfrissen. Giel, (zoon van Gerrie) gaat met Bruil vastGoedonderhoud verder op de ingeslagen weg en zorgt ervoor dat u ook in de toekomst kunt blijven rekenen op de vakmensen van Bruil.

Giel zelf heeft de CIBAP schildersvakschool gevolgd, vervolgens veel ervaring opgedaan in de praktijk en zichzelf via cursussen en trainingen helemaal klaargestoomd voor de eisen die er tegenwoordig worden gesteld aan woningonderhoud. Trouwens…iedereen die bij Bruil vastGoedonderhoud werkt heeft een zeer goede vakkennis.

Dus ondanks de nieuwe naam, is Bruil vastGoedonderhoud nog altijd het vertrouwde adres voor elke onderhoudsklus in en om uw woning of bedrijf.

Wat wij doen

Bruil vastGoedonderhoud biedt een grote diversiteit aan onderhoudsdiensten aan. Wij onderhouden uw woning of bedrijfspand en zijn uw aanspreekpunt bij onderhoud of verbouwing. Bekijk de diensten die wij aanbieden voor meer informatie over de mogelijkheden.

Al overtuigd? Neem gerust contact op