Het is misschien een open deur; goed onderhoud is ook voor uw woning geen verkeerde investering. Een pand dat goed in de verf zit, goed geprepareerde kozijnen heeft en regelmatig gecontroleerd wordt, heeft meerwaarde boven een woning waarbij dat niet het geval is. Bij Bruil vastGoedonderhoud zijn we u graag van dienst om deze tijdrovende zorg van u over te nemen.

Eerlijke prijs/kwaliteitverhouding

Vooraf gaan we uiteraard met u in gesprek over uw wensen. We bekijken de woning en komen met adviezen die veel verder gaan dan alleen maar de kleur die gebruikt moet worden! Bij Bruil vastGoedonderhoud kijken we ook naar de staat van onderhoud van uw (houten) kozijnen en andere timmerwerk, uw dakbedekking etc. En mochten we daar gebreken constateren dan zoeken we samen met u naar de best passende oplossing. Bij Bruil vastGoedonderhoud praten we liever niet over de beste prijs/kwaliteit verhouding, want dat is een loze kreet. Wij zeggen altijd: ”Bij Bruil vastGoedonderhoud krijg je een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding!” En we komen u graag uitleggen wat we daarmee bedoelen.

Onze onderhoud partners

Bruil vastGoedonderhoud werkt samen met andere bouwkundige specialisten zodat uw woning van top tot teen in goede conditie blijft. Snel, efficiënt en met maar één aanspreekpersoon; u leest er alle over op de pagina Partners.

Gratis offerte aanvragen

Interesse in het laten uitvoeren woningonderhoud? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

woningonderhoud