Behangen, stucen, spac-spuitwerk. Bij Bruil vastGoedonderhoud weten we er alles van. Want we hebben bijvoorbeeld al kilometers behang verwerkt in de loop der jaren. Maar ook voor de nieuwste varianten in wandafwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Want wij durven het aan om te investeren in de nieuwste technieken en gereedschappen waarmee we snel en goed werk kunnen afleveren en wandafwerking tot in perfectie voor u uitvoeren.

Wij zijn expert in behangen en gebruiken de nieuwste materialen die er op dit moment voorhanden zijn. Voorgelijmd behang (eventueel met uw logo er in), glasvezel, design, hygiënisch behang, artistiek behang, duurzaam behang, extra sterk behang, we hebben het en kunnen het voor u op de juiste wijze aanbrengen.

Ervaar het gemak van de waterbak!

Dit is een unieke werkwijze die door bijna niemand in de regio wordt gebruikt. Met speciaal voorgelijmd behang kunnen wij in zeer korte tijd grote oppervlakten behangen. Ideaal voor renovatieprojecten, maar ook voor nieuwe woningen.

En natuurlijk is het spuiten van muren ook een goede oplossing voor snel en strak afgewerkte muren. Met onze speciale airless spuit komt er nagenoeg geen nevel vrij. Prettig voor u (minder kosten) én voor ons (gezonder). En herkent u dit probleem? U hebt een muur die bewerkt is met granol of spachtel putz en wilt daar eigenlijk een mooie strakke muur van maken. Met Toupret Planeo muurpasta zorgen wij ervoor dat deze klus, die vroeger enorm veel tijd kostte (en een hoop rommel opleverde) nu snel geklaard kan worden met een geweldig strak eindresultaat!

Goed wandafwerking advies is het begin

Maar alles begint natuurlijk met goed advies. Bij Bruil vastGoedonderhoud denken we graag met u mee over de juiste kleurstelling en materialen en krijgt u een heldere en duidelijke prijsopgave vooraf.

Gratis offerte aanvragen

Interesse in het laten uitvoeren van wandafwerking in of om woning of bedrijfspand? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

planeo-system