Bij Bruil vastGoedonderhoud laten we niet over ons lopen. Maar wel over de, door ons, geprepareerde vloeren. Want daarvan weten wij dat die tegen een stootje kunnen en er aan bijdragen dat bezoekers van uw pand zich prettig voelen in uw woning of bedrijf.

Bij Bruil vastGoedonderhoud kunnen we u alles vertellen over de juiste coating van uw vloer. Of het nu gaat om een werkplaats, kantoor- of praktijkruimte, bij Bruil vastGoedonderhoud denken we graag met u mee en krijgt u het juiste advies. En omdat wij voortdurend investeren in nieuwe materialen en technieken kunnen we dit soort ingrijpende klussen snel en efficiënt voor u uitvoeren. Zodat u snel weer klanten en bezoekers over de vloer kunt krijgen.

De mogelijkheden in vloercoating zijn bijna eindeloos, maar het is van groot belang de juiste keus te maken. Bij Bruil vastGoedonderhoud weten we er alles van en willen u graag laten zien wat voor uw ‘probleem’ de meest geschikte oplossing is.

Naast vloercoating, ook muurcoating

Coating van vloeren (en muren) komt steeds vaker voor. Het is de ideale oplossing voor ruimten die veelvuldig schoongemaakt moeten worden of aan hoge hygiënische eisen moeten voldoen. Keukens in de horeca, dokters- en andere praktijkruimten, bakkerijen…voor elke toepassing hebben wij de juiste coating.

En wat dacht u van stofwerende plafondverf of zelfreinigende muurverf voor binnen en buiten? Al dan niet schimmelwerend? Bij Bruil vastGoedonderhoud kennen we deze producten en werken er regelmatig mee. Dankzij de speciale nanotechnologie blijven muren die met deze verf zijn behandeld er keuring en verzorgd uitzien zonder dat u er omkijken naar hebt.

Gratis offerte aanvragen

Interesse in het toepassen van een vloercoating in of om woning of bedrijfspand? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

vloercoatings