Schilderen is onze core business. Bij Bruil vastGoedonderhoud genieten we er van om de kwast ter hand te nemen en mooi werk af te leveren. Binnen, buiten, op houten ondergrond, op betonnen ondergrond, plafond of vloer…bij Bruil vastGoedonderhoud hebben we voor elke ondergrond een passende oplossing

Wist u dat ‘schilderen’ eigenlijk ‘beschermen’ betekent? En dat is nu precies waar we bij Bruil vastGoedonderhoud veel waarde aan hechten. We schilderen niet alleen om er geld mee te verdienen, maar vooral om uw pand te beschermen tegen de invloeden van buitenaf.

En onderschat die invloeden niet! Zonlicht, vocht, de veranderende luchtsamenstelling, het zijn allemaal factoren die een aanslag doen op uw pand. Maar bij Bruil vastGoedonderhoud weten we precies welk product in uw situatie de juiste bescherming biedt. En mochten we twijfelen, dan kunnen we terugvallen op advies van SIGMA, onze verfleverancier, die graag bij u komt kijken en ons vervolgens kan adviseren welk product voor u geschikt is. En daar krijgt u van ons dan ook garantie op.

Schilderwerk met de beste verf

Wij werken uitsluitend met SIGMA verf. SIGMA maakt goede verf die duurzaam en minder milieuschadelijk is. En de kwaliteit is zó goed, dat u in principe 10 jaar schildervrij kunt wonen en leven. (Dit is uiteraard wel afhankelijk van diverse factoren).

Gratis offerte aanvragen

Interesse in het laten uitvoeren schilderwerk in of om woning of bedrijfspand? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

schilderwerkzaamheden