Het is met monumentale panden hetzelfde als met oude mensen; ze zijn spreekbuizen van de plaatselijke, regionale en landelijke historie en verdienen het om met respect behandeld te worden. Bij Bruil vastGoedonderhoud doen we dat bij elke klus, maar bij het onderhouden en renoveren van monumentale panden is dit onze ‘way of life’.

Behoud van karakteristieke uitstraling

De karakteristieke uitstraling van een pand moet behouden blijven en dat betekent dat wij, als vastGoedonderhoud specialist er alles aan doen om de goede balans te vinden tussen de juiste materialen en de (milieu)eisen van deze tijd. Specifieke kleuren? Een vakman die geen standaardwerk levert maar weet waar hij/zij mee bezig is? Bij Bruil vastGoedonderhoud weten we het te vinden en wij zijn pas tevreden als de mensen uit de omgeving van het monumentale pand ons werk waarderen. Omdat ze zien dat het pand, als de steigers weg zijn, niets aan karakter heeft verloren maar er weer goed verzorgd bij staat.

Op de pagina Projecten vindt u een aantal sprekende voorbeelden van, onlangs door Bruil vastGoedonderhoud, uitgevoerde opdrachten aan monumentale panden.

Gratis offerte aanvragen

Interesse in het laten uitvoeren aan uw monumentale pand? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

monumentaal-onderhoud