Elke schildersklus begint bij Bruil vastGoedonderhoud vaak met houtrot reparatie. Want houtrot is net een jeugdpuistje; op de gekste momenten verstoren ze het ideaalbeeld. Wij zijn als vakspecialist van mening dat het geen zin heeft om houtrot weg te werken onder een laagje verf, maar pakken de problemen graag ingrijpend aan. Dat lijkt voor u misschien een extra kostenpost, maar geloof ons maar…op termijn bespaart u geld en extra werk. En dan hebben we het over méér dan ‘een beetje kneedbaar hout erin en weer overschilderen’.

Bij Bruil vastGoedonderhoud pakken we dat heel anders aan en gaan letterlijk tot de kern van uw kozijn. We gebruiken hiervoor een unieke pasta met de naam SIGMA FLEXIDUR. Deze pasta is uitstekend toepasbaar bij het herstel van hoeken in het kozijn, de vervanging van onderdorpels (of delen daarvan ) en voor het herstellen van windveren en boeiboorden. SIGMA FLEXIDUR is overschilderbaar en is veel duurzamer dan de middelen die tot nu toe vaak gebruikt worden. Daarnaast pakken wij, indien nodig, ook de bouwtechnische delen rondom het houtwerk aan, omdat wij niets liever willen dan dat u voor een zeer lange periode geen omkijken hebt naar het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Dat lijkt voor u misschien een extra kostenpost, maar geloof ons maar…op termijn bespaart u geld en extra werk.

En omdat een goede schilder niet per definitie ook een goede timmerman is, werken we bij het wegwerken van houtrot graag samen met een van onze gespecialiseerde partners. En dat doen we heel efficiënt, door onze werkzaamheden op elkaar af te stemmen, zodat u niet onnodig lang in de rommel zit.

houtrotreparatie

Houtrotsanering, voor en na

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Hieronder ziet u een voorbeeld van houtrot bij één van onze klanten.
Dit houtrot is volledig weggehaald, de houten balk is aangevuld en gedeeltelijk vervangen, geschuurd en vervolgens weer opnieuw in de verf gezet. Nu kan dit dak er weer jaren tegenaan.

Gratis offerte aanvragen

Interesse in het laten uitvoeren van houtrotreparatie of houtrotsanering aan uw woning of bedrijfspand? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.