Schilderen en beglazing horen al van oudsher bij elkaar. Want wat heb je aan een prachtig geschilderd huis als je niet naar buiten kunt kijken? Maar beglazing is bij Bruil vastGoedonderhoud niet zomaar iets. Voordat we een nieuwe ruit plaatsen kijken we eerst naar de staat van onderhoud van het kozijn. En waar nodig zorgen we er voor dat het nieuwe glas pas geplaatst wordt als het kozijn daar klaar voor is.

En natuurlijk is er bij Bruil vastGoedonderhoud volop keus in verschillende soorten glas. Gelaagd, inbraak werend, kogelvrij, wienersprossen (dé oplossing voor monumentale panden waar strenge eisen gelden) en beloopbaar glas. Maar ook voor spiegels in alle soorten en (for) maten bent u bij Bruil vastGoedonderhoud aan het goede adres.

En waar we uniek in zijn in onze regio is gezandstraald glas. Wij maken dat in onze eigen werkplaats en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Gezandstraald glas geeft een stijlvolle aanblik van uw bedrijfspand door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo te zandstralen. Maar ook in kleine formaten is gezandstraald glas een sierlijk product. Zo kunt u jubilarissen, ereleden of bij andere gedenkwaardige momenten een mooi gezandstraald glazen souvenir aanbieden. En ook voor een glazen grafmonument kan u Bruil vastGoedonderhoud terecht.

Dankzij de subsidiemogelijkheden hoeft u voor uw glas niet de hoofdprijs te betalen. Bij Bruil vastGoedonderhoud adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

En omdat we deel uitmaken van een selecte groep vakmensen (kijk maar eens op de pagina partners) kunnen we dat heel snel voor u regelen. Want bij Bruil vastGoedonderhoud leveren we graag werk, dat gezien mag worden.

Gratis offerte aanvragen

Interesse in het laten vervangen van beglazing voor reparatie of isolatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

beglazing