Bruil vastGoedonderhoud werkt vanuit de gedachte dat alleen schilderen niet genoeg is om uw kostbare woning of bedrijfspand te beschermen tegen weersinvloeden. Woningonderhoud gaat verder dan ‘een likje verf hier’ en een ‘stukje kneedbaar hout daar’. Bij Bruil vastGoedonderhoud gaan we veel verder. Daarom beginnen we altijd met een gesprek met u als opdrachtgever. Afhankelijk van uw wensen en budget geven wij een eerlijk en goed onderbouwd advies en maken uiteindelijk duidelijke en heldere afspraken. En dat werkt wel zo prettig: U weet wat wij doen en wij doen wat we zeggen.

Op de diverse subpagina’s informeren we u graag meer over ons dienstenpakket. En mocht u meer willen weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Onze mogelijkheden in onderhoud

schilderwerkzaamheden

Schilderwerk

Schilderen van kozijn of uw hele woning? Door jarenlange ervaring als schildersbedrijf bent u bij ons gegarandeerd van een specialist in alle soorten schilderwerk.

vloercoatings

Vloercoatings

Kies voor een vloercoating en laat deze aanbrengen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij brengen diverse vloercoatings aan en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

beglazing

Beglazing

Ruit stuk of gebarsten? Of wilt u uw woning isoleren met dubbel of triple glas? Als onderhoudsbedrijf bent u bij het juiste adres als het gaat om alle soorten beglazing.

dakgoot-reparatie

Dakgootreparatie

Lekt u dakgoot of is uw dakgoot toe aan vervanging? Ook voor dakgootreparatie kiest u Bruil vastGoedonderhoud. Onze loodgieters herstellen of vervangen uw dakgoot zonder problemen.

wandafwerking

Wandafwerking

U wilt u wand afgewerkt hebben met nieuw stucwerk? spac-spuitwerk of uw slaapkamer  of woonkamer laten behangen. Ook dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.

houtrotreparatie

Houtrot reparatie

Houtrot reparatie of houtrotsanering is ons specialisme. Wij herstellen uw kozijn in perfecte originele staat inclusief nieuwe verflaag. U ziet geen verschil meer met een nieuw kozijn.

woningisolatie

Woningisolatie

Besparen op energie- en stookkosten kunt u het beste doen met goede woningisolatie. Ook voor woningisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk de mogelijkheden.

woningonderhoud

Woningonderhoud

U hebt geen zin in klussen in huis of  u wilt uw woning laten onderhouden door een expert? Laat uw woning dan onderhouden door de mensen van Bruil vastGoedonderhoud.

monumentaal-onderhoud

Monumentaal onderhoud

Een monumentaal pand heeft regelmatig onderhoud nodig om tot zijn recht te komen. Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van preventief onderhoud van uw woning.

onderhoud-bedrijfspand

Onderhoud bedrijfspand

Heeft uw bedrijfspand onderhoud nodig, bijvoorbeeld uw kantoorpand of uw bedrijfshal? Wij adviseren u graag en komen met een passend aanbod voor het onderhoud van uw bedrijfspand.