Hebt u wel eens gehoord van het ‘steigersneeuwbaleffect’? Wij van Bruil vastGoedonderhoud wel. Wij kunnen er soms de klok op gelijk zetten. We hebben de ene klus in een straat nog maar net afgerond, of we worden gebeld door de buurman van onze eerste opdrachtgever. “Of we ook zijn huis even kunnen schilderen.” Dat doen we natuurlijk graag. Maar wij vinden dat het efficiënter kan.

collectief-onderhoud

Daarom werken wij graag met ‘collectief onderhoud’. En dat werkt heel simpel: Organiseer een buurtavond en inventariseer wie er behoefte heeft aan woningonderhoud. Neem vervolgens contact met ons op en wij komen bij u langs om de wensen te bespreken en te bekijken wat er gebeuren moet. Vervolgens maken we een planning zodat we meer woningen tegelijk, of achter elkaar, onder handen kunnen nemen.

De voordelen van collectief onderhoud

Voordeel voor u als bewoner: Een mooi straatbeeld, goed onderhouden woningen (en dus een hogere marktwaarde), minder overlast en een hoop gezelligheid in de buurt. Voordeel voor ons: Minder gesleep met materiaal en een efficiëntere wijze om de opdracht uit te voeren. Voordeel voor ons allemaal: lagere kosten en minder ‘zorgen’ en ‘organiseren’.

Voor ons ‘collectief onderhoud’ werken wij samen met gespecialiseerde vakmensen die ieder op hun eigen vakgebied ingezet worden; denk hierbij aan bijvoorbeeld een timmerman, dakdekker, of loodgieter. Wij stemmen onze werkzaamheden onderling op elkaar af, zodat we ‘achter elkaar aan werken’. Het voordeel voor u als bewoners is, dat u slechts met één partij contact hebt. Dus minder kopzorgen en een betere prijs. En dat houdt de boel wel zo duidelijk en overzichtelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van collectief onderhoud? Neem dan contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden